Iværksætteri

Iværksætteri

I denne kategori af blogindlæg har jeg skrevet mine tanker og overvejelser i forbindelse med ordet iværksætteri.
Det er iværksætteri

Det er iværksætteri

Inden du går i gang med kategorien indlæg omkring iværksætteri, vil jeg dog lige give mit besyv med på hvad en iværksætter er. Jeg mener iværksætteri handler om passion for det man laver og viljen til konstant at blive bedre. Det er både en drømmende samtidigt med, at det er en handlende måde at arbejde på. Er du iværksætter giver du dig selv til din passion og brænder igennem for dit projekt. Du har et iværksætterprojekt du vil have til at lykkes – Et projekt hvor du ikke harlyst til at stoppe selvom du bliver træt.


Hvad er en rigtig iværksætter?

Hvad er en rigtig iværksætter?

for mig er det en ildsjæl, der brænder for sit eget projekt. En ildsjæl der trods længere arbejdsuge og trods større eller mindre udfordringer stadig formår at blive ved med at arbejde hårdt hen imod sit mål.

Man kan diskuttere om iværksætteri kan kaldes foretagsomhed, selvstændighed eller blot gåpåmod. Ofte bliver iværksætter sat på personer enten af andre eller af dem selv så snart de har oprettet CVR nummeret – Det synes jeg er forkert. For mig er en rigtig iværksætter ikke noget man er per definition. Jeg synes nærmere iværksætteri er et udtryk for det handlemønster man har. En tandlæge der åbner ny klinik kan måske betegnes som iværksætter under opstarten, men går det over i vaner og drift så forsvinder iværksætteriet også fra projektet mener jeg.

Jeg føler mig selv som en iværksætter fordi jeg synes det er enormt givende at skabe noget og forme det på den måde jeg gerne vil.


Gode resurser om iværksætteri

Gode resurser om iværksætteri

  • – Kaffe er din absolut bedste ven når du vil have succes som iværksætter. Du skal give dig selv 110% hver dag og for at dette skal lykkedes må du ty til doping. Kaffe er doping for os iværksættere!
  • – Startvaekst.dk er en fin side til at få råd og vejledning om de mere formelle ting så som CVR, Skat, Virksomhed etc.
  • – Amino.dk er altid et godt sted at blive inspireret samt få svar på spørgsmål om iværksætteri
  • Startupsvar er ligeledes et website, hvor du finder masser af hjælp til den helt grønne iværksætter.
  • Oline – find erhvervslokaler til køb og udlejning
  • – Juf.dk er en super god måde at få advokathjælp på nemt og hurtigt.

Gennemgang af Googles lækkede quality rater guidelines

I det tidligere forår opdaterede Google nok en gang deres guidelines for der quality raters. Det er den guideline quality raters gennemgår hjemmesider og giver scores på kvalitet og relevans ud fra. Det der er interessant ved de lækkede guidelines er, at de viser os hvordan Google tænker kvalitet og relevans i forhold til indhold. Det kan […]

Læs hele indlægget her>>

Gratis bog om søgeordsanalyse

Få den gratis +50 siders bog der gennemgår søgeordsanalysen fra formål til udførsel og til brug. Du tilmelder dig samtidigt nyhedsbrevetSøgeordsanalyse bog

Få hjælp mit bureau, s360

Til dagligt sidder jeg hos det digitale marketing bureau s360 som Head of SEO. Hvis du har behov for hjælp, er du mere end velkommen til at tage fat i os.

Du kan også læse mere om, hvordan vi hjælper med SEO, PPC, Konverteringsoptimering, Google Analytics eller nogle af vores andre digitale marketing ydelser