Derfor deler vi indhold

Derfor deler vi indhold

Vi deler for at fremstå unikke og individuelle, vi deler for at vise empati, vi deler for at føle os som en del af noget og vi deler for at lære.Some deling indhold content marketing

Vi deler indhold af følgende grunde:

  • For at viderebringe informationer til andre
  • For at styrke vores selvværd
  • For at definere os selv
  • For at bygge relationer med andre
  • For at sprede et budskab vi er involveret i

Vi deler for at fremstå unikke og individuelle

Ved at sende noget videre fremstår vi unikke og individuelle. Som mennesker prøver vi altså at skabe et billede af hvem vi er igennem det vi sender videre. Et eksempel kan være at dele og videresende produkter, der passer på vores image. Vi deler altså indhold, der fortæller noget om hvem vi er.

Folk får en forståelse af hvem de er ved at dele indhold. De styrker deres selvbillede og skaber det image de ønsker – ubevidst som bevidst. Folk der er villige til at skille sig ud har altså her en stærk motivationsfaktor til at dele indhold.

Vi deler for at vise empati

Der er en positiv korrelation imellem at ville gøre noget godt for andre og det at ville dele noget. Vi deler altså for at vise empati, hvilket således giver os varme og emotionelle følelser.

Det at dele indhold med andre kan i den forstand være et udtryk for venskab eller kærlighed til den enkelte. Det er altså en motivationsfaktor at vise empati og gøre noget godt for andre ved at dele.

Vi deler for at føle os som en del af noget

En af de interessante konklusioner fra undersøgelsen er at et af de motiver vi sædvanligvis har troet havde indflydelse på den virale effekt ikke har det. Følelsen af at høre til en noget – at være en del af en gruppe – har altså ifølge artiklen ikke en positiv indvirkning på om vi deler noget eller ej.

Skab indhold der bliver delt

Du kan og skal bruge artiklens konklusion til at forbedre din markedsføring i de sociale medier. Når du laver indhold, tweets og facebookopdateringer skal du derfor tænke individualitet og empati.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
Derfor deler vi indhold, 3.0 out of 5 based on 2 ratings
Spred god karma og del
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ingen kommentarer endnu - vær den første

Du kan skrive den første kommentar

Skriv en kommentar

Venligst indtast navn Please enter an valid email address. Skriv venligst en besked

Gratis bog om søgeordsanalyse

Få den gratis +50 siders bog der gennemgår søgeordsanalysen fra formål til udførsel og til brug. Du tilmelder dig samtidigt nyhedsbrevetSøgeordsanalyse bog

Få hjælp mit bureau, s360

Til dagligt sidder jeg hos det digitale marketing bureau s360 som Head of SEO. Hvis du har behov for hjælp, er du mere end velkommen til at tage fat i os.

Du kan også læse mere om, hvordan vi hjælper med SEO, PPC, Konverteringsoptimering, Google Analytics eller nogle af vores andre digitale marketing ydelser