SEO bog ‘SEO træet – en guide til SEO’

SEO bog ‘SEO træet – en guide til SEO’

Ny gratis SEO bog med navnet ‘SEO træet – en guide til SEO’. Bogen giver dig et 360 graders indblik i SEO og du kan bruge den som en måde at tænke og lave SEO på. SEO træet tager dig 360 grader rundt om SEO og sikre, at du tænker SEO som en helhed i stedet for særskilt. Bogen er især tiltænkt den marketingansvarlige.

landing1wpI gennem det sidste halve år har jeg arbejdet på et koncept og en måde at tænke SEO 360 grader rundt om virksomheden på. Det har jeg qua min berøringsflade med både helt store og tunge virksomheder med højt kompetenceniveau (og lavt) samt helt små og omstillingsparate enkeltmandsvirksomheder. Hver eneste virksomhed er forskellige og skal arbejde forskelligt med online markedsføring og SEO.

Derfor har jeg skrevet en SEO bog med udgangspunkt i et koncept til at forstå SEO og tænke det ind i din virksomhed – SEO træet.

Jeg har herunder vist et billede af SEO træet. I SEO bogen vil hvert punkt blive gennemgået. Overordnet handler det dog om at se sit indsats på SEO som en helhed så fokusset ikke udelukkende ligger på eksempelvis linkbuilding i netværk eller tekstforfatning på produkter. Vil du have succes med din SEO kræver det en 360 graders indsats og det skaber SEO træet indgangsvinklen til.

SEO Bog

Er du den bogen er skrevet til?

SEO træet er tænkt som en måde at få den marketingansvarlige og direktøren til at forstå hvad SEO handler om. At få disse til at forstå at SEO ikke er hokus pokus, men at det kræver hårdt vedvarende online marketing arbejde. Bogen er ligeledes skrevet til dig der gerne vil forstå lidt mere om hvad SEO er og hvordan det fungere. Sidst men ikke mindst er den skrevet til dem der arbejder med SEO til dagligt, som ønsker en bog og et værktøj til at forklare let hvad SEO er og hvordan det kan forstås.

  • Direktøren der ønsker indblik i SEO på et overordnet plan
  • Marketingansvarlige der ønsker indblik i SEO og værktøj til at arbejde med et
  • Konsulenten der ønsker en bog og et værktøj til at arbejde med SEO ud fra
  • Den selvstændige der ud fra bogen ønsker at lære og gøre SEO selv

Om SEO bogen ‘SEO træet – en guide til SEO’

I bogen kommer jeg ind på alt lige fra den rigtige linkprofil til det gode indhold. Jeg kommer ligeledes ind over hvordan du kan skabe en organisation og virksomhed hvor SEO er forankret i markedsføringen, så det bliver tænkt ind i kernen af markedsføringen. Det her magien og de gode placeringer opstår!

  • Byg links
  • Byg indhold
  • Styrk fundamentet

Det mener læserne af SEO bogen

Det er fedt når folk har læst bogen og virkelig kan lide den. Det har Halfdan Timm fra Juf og han har givet mig en meget flot anmeldelse af SEO bogen

“Det spændende ved Nikolaj er delvist, at han er grundig og har skrevet et af de bedste whitepapers omkring 360-graders SEO i Danmark – men i lige så høj grad, at han har siddet med SEO siden ’08 og har arbejdet med nogle af de største brands i Danmark. I SEO-træet kommer vi forbi alt fra hastighedsoptimering til linkbuilding, fra 5 tips til at skrive bedre tekst til rich snippets. Jeg ved, hvor lang tid Nikolaj har brugt på det her og resultatet er derefter. Skulle jeg starte forfra med SEO i dag, ville jeg bruge 3 aftenener at læse SEO-træet og så ville jeg gå i gang”.

– Halfdan Tim

Hvad mener du?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
SEO bog ‘SEO træet – en guide til SEO’, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Spred god karma og del
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ingen kommentarer endnu - vær den første

Du kan skrive den første kommentar

Skriv en kommentar

Venligst indtast navn Please enter an valid email address. Skriv venligst en besked

Gratis bog om søgeordsanalyse

Få den gratis +50 siders bog der gennemgår søgeordsanalysen fra formål til udførsel og til brug. Du tilmelder dig samtidigt nyhedsbrevetSøgeordsanalyse bog

Få hjælp mit bureau, s360

Til dagligt sidder jeg hos det digitale marketing bureau s360 som Head of SEO. Hvis du har behov for hjælp, er du mere end velkommen til at tage fat i os.

Du kan også læse mere om, hvordan vi hjælper med SEO, PPC, Konverteringsoptimering, Google Analytics eller nogle af vores andre digitale marketing ydelser